Home Over mij Projecten

Over mij

Ik ben al sinds 2013 bezig met programmeren, in deze tijd heb ik een hoop meegemaakt, hieronder kan je mijn geschiedenis lezen.

September 2018 - heden

Student Informatica - Avans Hogeschool 's Hertogenbosch

Vanaf 1 September 2018 volg ik de opleiding Informatica aan Avans Hogeschool te 's-Hertogenbosch, hier volg ik het verkorte traject, dit kan ik omdat ik al een vooropleiding heb gevolgd.

Juni 2018

Eerste officiele oplevering

Mr. venditio M.R.Venditio is mijn eerste officiƫle oplevering geweest sinds ik een eigen bedrijf heb.

Mei 2018

Bedrijf opgericht

Vanaf 1 mei 2018 sta ik officieel ingeschreven bij de Kvk.

November 2017 - April 2018

Stagiar Lanthopus X - Veghel

Tijdens mijn stage heb ik voor LanthopusX een ticketsysteem gemaakt waarmee klanten problemen kunnen melden over hun website. Dit systeem heb ik gemaakt door gebruik te maken van de Jira rest API. Dit heb ik gebouwd in het PHP framwork Laravel.

Oktober 2017 - Heden

Ambassadeur Hackathon Master B.V.

Vanaf oktober 2017 ben ik Ambassadeur van Hackathon Master, ik promoot verschillende hackathons, help mee bij verschillende hackathons, en ga zelf ook naar verschillende hackathons

Oktober 2017

2de prijs - Hackathon Redisign The Netherlands

Tijdens de hackathon van Redesign the Netherlands-3 heb ik samen met Wouter van Hees en Mike Donkers een idee bedacht waarmee inwoners van Nederland stap voor stap kunnen kijken hoe ver hun gemeentelijke vergunning is.

Maart 2017

1ste hackathon - Hackathon Voor MBO'ers

Tijdens mijn eerste hackathon heb ik geleerd wat een hackathon is en heb ik veel geleerd op het gebied van code gebruik en het presteren onder tijdsdruk.

April 2016 - November 2016

Stagiar Maxserv - Waalwijk

Een stage waar ik van het begin tot eind geleerd heb om een Wordpress website te maken.

December 2015 - November 2016

Webmaster ggehulp.nl

Ik hielp na een nieuwe game-update mee met het beheren/updaten van de content. Deze website is in November 2016 offline gegaan wegens te weinig bezoekers aantallen.

September 2015 - Augutus 2018

Student Applicati Ontwikkeling - ROC de Leijgraaf

Tijdens mijn eerste opleiding die te maken heeft gehad met programmeren ben ik in aanraking gekomen met HTML, CSS, PHP, SQL, C#, Android en Wordpress. Na 3 jaar waarvan 1 jaar stage heb ik mijn diploma in de pocket.