De verschillen van elke soort website

Elke website is anders, dit komt ook omdat elke website een ander doel heeft. Sommigen willen veel vertellen, anderen willen iets laten zien en weer andere willen iets verkopen. Ik vertel je graag hieronder iets meer over elke soort website.

One Page

Een One Page website is een website met √©en pagina. Op deze pagina komt alle informatie onder elkaar te staan. Het voordeel hiervan is dat je pagina sneller wordt geladen dan websites met meerdere pagina’s.

WebShop

Je ziet steeds vaker dat bedrijven (ook) online producten gaan verkopen. Dit komt onder andere omdat mensen steeds meer een elektronisch apparaat gebruiken, het is dan meteen net zo handig om sommige producten online te bestellen (en thuis te laten bezorgen).

Hiervoor heb je als bedrijf zijnde wel een webshop nodig. Het kan zijn dat je maar een paar producten verkoopt of veel. Dan heb je een webshop nodig. In een webshop kunnen klanten hun producten online bestellen, hun gegevens achter laten en meteen betalen. Na het betalen krijg jij als ondernemer een bevestiging van de bestelling en kunt u de bestelling klaar maken en verzenden.

Blog

Je ziet steeds vaker mensen bloggen. Een blog is een online dagboek waar mensen hun verhalen plaatsen die volgers kunnen lezen. De bezoekers van een blog worden vaak in staat gesteld om te reageren op je blog.

Meerdere pagina’s

Een website met meerdere pagina’s is handig als je veel te vertellen hebt aan je bezoekers. Vaak heb je in zo’n structuur een “home”, “over ons”, “projecten”, en een “contact pagina”. Soms hebben deze pagina’s ook nog eigen subpagina’s om nog meer informatie te vertellen aan de bezoeker.

Gratis uw website laten controleren