Voor elke probleem is er een andere oplossing

Het is niet standaard dat elk probleem/vraag opgelost kan worden met hetzelfde middel. Door de jaren heen heb ik voldoende kennis opgebouwd om te weten wat ik nodig heb om uw probleem op te lossen.

HTML Website (zonder CMS)

voor een website die indruk maakt


Alle websites die ik maak kunnen precies de style krijgen die u wilt. Hierbij zijn er verschillende mogelijkheden met ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan een One page pagina of een website met meerdere pagina’s.
Als u nu niet bezig wilt zijn met het bijhouden van de content op de website is dit de perfecte website.

Doordat er geen CMS achter de website zit is de laadsnelheid ongeveer 15% sneller dan een website met CMS.

WordPress

meest gebruiksvriendelijk CMS


WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. CMS staat voor
Content Management Systeem hiermee kan je zonder kennis te hebben van programmeren toch zelf de content aanmaken of wijzigen op je website. Het voordeel van WordPress is dat er een online communitie achter zit, deze zorgen voor veel verschillende thema’s en plug-ins die altijd de nieuwste beveiliging hebben of de nieuwste smaak.

Een voordeel van WordPress is dat het binnen enkelen uren is op te zetten waarna de eindgebruiker ook nog jaren lang zijn eigen website kan onderhouden. Waardoor zijn website heel de tijd up-to date kan blijven.

Custum Webapplicatie

voor elk probleem is een oplossing


Als een probleem te complex is voor hetgeen wat er al bestaat komen er vaak custom webapplicaties. Het voornaamste voordeel is dat alles precies gemaakt kan worden hoe u dat wilt. Hierdoor is het echt uw product en is de kans super klein dat een concurent hetzelfde heeft.

Een project waar je altijd de baas van bent. Uniek op het internet levert vaak extra klanten op.

Online Hosting

elke website moet ook online


Nadat een website klaar is moeten klanten deze website ook kunnen bekijken. Om de website te bezoeken kunnen klanten naar uw URL gaan, en meer informatie vinden over uw product/dienst. Heeft u nog geen URL (in gedachte) en/of geen hostingmaatschappij? Ik help u graag met het vinden van de beste (beschikbare) URL/hosting.

Bent u al klant bij een hosting partij? Ik regel graag voor u een overstap naar een andere hosting maatschappij.

Zichtbaar in Google

elke website moet ook online


Goed vindbaar op het internet, dat is één van de dingen die u tegenwoordig wilt. Los van een mooie website, goede domeinnaam/hosting is het goed dat Google u ook kent. Een mogelijkheid hiervan is dat u een “Google bedrijf” bekendheid krijgt.

Door mijn training in de Google Werkplaats heb ik veel verschillende technieken geleerd die op verschillende doeleindes passen.
Gratis uw website laten controleren